ГоловнаНовиниНовий принтер прямого другу DTG Digital G4
Новий принтер прямого другу DTG Digital G4
07.10.2018

         Новий текстильний принтер від компанії DTG Digital! У жовтні 2018року компанія представила абсолютно новий продукт - принтер прямого друку по готових виробах G4. Машина повинна стати базовим пристроєм в лінійці DTG-принтерів. Для оператора цей пристрій дуже легкий в експлуатації та обслуговуванні, зручний в роботі, вимагає мінімум людського втручання. Відмінний принтер для старту бізнесу по друку футболок.
         Принтер зроблений на базі промислових головок нового покоління Ricoh GH2220. Їх на борту у машини є чотири. Дві голови для кольорових чорнил (CMYK), і дві для білих (White). Частота в 30кГц і велика кількість дюз на кожен канал дають дуже хорошу швидкість друку. Дизайн А4 формату на білій футболці принтер може надрукувати всього за 28 секунд, а на кольоровий футболці з білою підложкою всього за 70секунд. Крім того, на друкуючі голови поширюється річна гарантія!
         Максимальний розмір друку 50х40см покриє основні вимоги щодо друку різних виробів, футболок, майок, толстовок та ін. Зручний сенсорний дисплей з вбудованою пам'яттю дозволить оператору з легкістю запускати друк безпосередньо з панелі керування принтера. Закрита система подачі чорнил, вбудована рециркуляція білих чорнил і система автоматичних чисток постійно забезпечують відмінний стан друкуючих голів і принтера в цілому. Світ прямого друку отримав можливість використовувати по-істині якісний, надійний і недорогий пристрій. Принтер DTG Digital G4 завжди готовий до роботи!

Підпишіться на розсилку новин
Введіть правильний Email

← Назад до списку новин