ГоловнаНовиниЧорнило UltraChrome
Чорнило UltraChrome
09.11.2017

Epson UltraChrome GSX

Чорнило Epson UltraChrome GSX (Graphics and Signage) є другим поколінням екосольвентних чорнила Epson, створеними на базі чорнила Epson UltraChrome GS. Повний набір чорнила включає в себе 10 кольорів: блакитний, пурпурний, жовтий, чорний, світло-пурпурний, світло-блакитний, світло-сірий, оранжевий, білий і срібний металік.

Чорнило Epson UltraChrome GS2 гарантують найкращу якість друку, що дозволяє друкувати з чудовою якістю і точністю фотографічні зображення, зображення з 100% заливкою і зображення з супернасиченими кольорами. Також чорнило забезпечують високу стійкість до механічних пошкоджень, висихають дуже швидко, не вимагаючи додаткових зовнішніх сушок крім вбудованих в принтер.

Крім основних 4 кольорів CMYK Epson UltraChrome GSX містять світло-пурпурний, блакитний, сірий і оранжевий кольори, що гарантує широкий колірний обхват при друці зображень, а також чудові градації і відтінки в тому числі і для монохромних зображень .Чорнила срібний металік дають користувачам можливість друкувати яскраві зображення з незвичайним ефектом друку, що робить відбитки унікальними і особливо привабливими. Білі чорнила використовуються для отримання відмінних відбитків на темних і прозорих носіях, що також значно розширює можливості використання пристрою.

Чорнило Epson UltraChrome GSХ чудово підходять для широкого кола комерційних додатків, включаючи зовнішні банери, білборди, плівки для нанесення на автомобілі, а також для інтер'єрної друку, наприклад, друк шпалер і оформлення виставкових стендів. Гнучкість у можливості вибору різних носіїв для друку, як з покриттям, так і без нього надає користувачам можливості широкого використання принтера.

Нові екосольвентні чорнила не видають різкого запаху, не містять нікелю і не вимагають спеціальної вентиляції, тим самим дозволяючи експлуатувати принтери в офісному приміщенні. Вони також забезпечують високу світлостійкість - відбитки, призначені для зовнішньої реклами, навіть без ламінації не вицвітають протягом 3 років.

Підпишіться на розсилку новин
Введіть правильний Email

← Назад до списку новин