ГоловнаНовиниАнонс нової серії лазерних станків Compact i-Series
Анонс нової серії лазерних станків Compact i-Series
22.05.2018

         Компанія Прокомпакт 22 травня 2018 року на щорічній виставці "Деревообробка" у Львові вперше показала новий лазерний верстат Compact i7. Це дало старт продажу компактних лазерних пристроїв Compact i-Series на території України. Нова лінійка компактних лазерних машин i-серії спеціально розроблена для нашої компанії на основі багаторічного досвіду роботи з лазерами. Чиллер, витяжка, компресор піддуву повітря, все це розміщується безпосередньо в корпусі верстата, що робить його вкрай компактним. Полегшена лазерна голова з композитного матеріалу разом із спеціальними швидкісними двигунами дають можливість робити гравіювання в 2-3 рази швидше звичайних лазерних верстатів з прискоренням 5G.
         Футуристичний дизайн, приголомшлива швидкість гравіювання, компактність машини, все це привернуло велику кількість відвідувачів до стенду нашої компанії. Точний, швидкий, компактний пристрій за дуже доступною ціною відразу зацікавив велику кількість підприємців і не тільки. Викладачі з навчальних закладів і навіть прості люди, які шукають пристрій для "хобі в гаражі", також показували свій небувалий інтерес. Передбачається, що пристрої захоплять частину ринку недорогих, доступних за ціною лазерних верстатів для старту бізнесу, для спеціальних завдань, а також для виконання переважно завдань з гравіювання виробів.
         Хочеться з гордістю відзначити, що компанія Прокомпакт взяла участь у проекті "Покоління для поколінь". За допомогою лазерного верстата Compact i7, на виставці було зроблено гравірування логотипів на 54 дитячих стільчиках для Львівської обласної лікарні "Охматдит". Відео роботи лазерних верстатів Compact i-Series можливо подивитись тут.

Підпишіться на розсилку новин
Введіть правильний Email

← Назад до списку новин